Håndbiblioteket, 6 stk
Nu er der seks udgivelser i "Bibelselskabets Håndbibliotek".

06.02.2020 Pressemeddelelse

Ny bog om kærlighed i Bibelen

Ny bog i Bibelselskabets Håndbibliotek vækker Bibelens fortællinger om kærlighed til live. Med Kærligheden holder aldrig op tæller serien nu seks små fagbøger om væsentlige temaer og begreber i Bibelen 

Kærligheden er en stærk kraft. Den fortryller og forvandler – og mennesket kan ikke undvære den.I Kærligheden holder aldrig op giver ph.d. i teologi Else Kragelund Holt læseren mulighed for at møde kærligheden i dens mange former. For Bibelens tale om kærlighed rummer hele spektret: Forældrekærlighed i fortællingen om Abraham og Isak, det fortrolige venskab i novellen om Ruth og Noomi, erotisk kærlighed i Højsangen, Jesus’ radikale bud om næstekærlighed og Paulus’ ord om at ”kærligheden er det største” – at den aldrig holder op.Bogen viser, at Bibelens ældgamle fortællinger – også dem om kærlighed – fortsat er friske og relevante. Også for moderne mennesker.

Små bøger om store emner

Kærligheden holder aldrig op er en del af Bibelselskabets Håndbibliotek, som nu rummer seks små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer og begreber i Bibelen. De andre bøger i serien er:

Book et foredrag

Else Kragelund Holt har medvirket ved nyoversættelsen af Det Gamle Testamente i Bibelen 2020 og har bl.a. oversat Højsangen i samarbejde med forfatter Caroline Albertine Minor. De kan hver især bookes til et foredrag om bibel, poesi og oversættelse.

Klik her for at booke et foredrag.

Kærligheden holder aldrig op

Bibelselskabets Håndbibliotek
kærligheden
119,95

Forfatter: Else Kragelund Holt
Sidetal: 136 sider
Indbinding: paperback
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-991-7
Mål: 19 x 12 x 1 cm
Udgave: 2020