Tegner og forfatter Peter Madsen har i tegneserien "Vingeslag" formidlet pinsen for store børn og unge.

11.04.2018 Af Bibelselskabet

Ny tegneserie af Peter Madsen formidler pinsen

Den populære tegner og forfatter Peter Madsen, som ikke mindst er kendt for bestselleren Menneskesønnen, er nu aktuel med Vingeslag– en spritny tegneserie om pinsen

Vingeslag er sidste del i den prisbelønnede tegner og forfatter Peter Madsens trilogi om Signe og hendes oplevelse af de kristne højtider jul, påske og pinse.Drøm og virkelighed krydser hinanden i Vingeslag i en fortælling om at kæmpe for at overvinde sig selv og turde række ud efter fællesskab.I tegneserien fortæller Peter Madsen om, hvordan Signe er blevet uvenner med sin bedste veninde og må tage alene i sommerhus for at læse til eksamen. I skoven møder Signe en gammel kone, som taler et underligt, fremmed sprog. Men konen leder alligevel Signe på sporet af historien om pinsen og Helligånden.

Jul – påske – pinse

Første gang, vi mødte Signe, var hun et lille barn. Det var i Signes Jul. Anden gang var hun blevet omkring 11 år, da hun oplevede påsken i Rejsen til Jerusalem. I Vingeslag er omdrejningspunktet pinsen, og Signe er blevet teenager.Peter Madsen har skrevet sine tanker om pinse og om arbejdet med bogen ned i et hæfte, som kan downloades gratis herPeter Madsen, f. 1958, er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Han står blandt andet bag bestsellertitlerne Valhalla og Troldeliv og ikke mindst MenneskesønnenHan har modtaget en lang række priser.

Vingeslag

Tegneserie om pinsen - tegnet og fortalt af Peter Madsen
Vingeslag af Peter Madsen.
199,95

Forfatter: Peter Madsen
Illustrator: Peter Madsen
Sidetal: 88 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-867-5
Mål: 21,5 x 26.0 cm.