Økonomi Bibelselskabet

Økonomi

Bibelselskabet er en almennyttig institution med erhvervsaktiviteter inden for forlagsvirksomhed og internethandel. Derudover samler vi penge ind til bibelarbejdet i udlandet.

Bibelselskabet er en almennyttig, kirkelig institution, der har til formål at udgive, oversætte og udbrede Bibelen og bibelske materialer samt støtte det internationale bibelarbejde fortrinsvis gennem De Forenede Bibelselskabet (UBS).

Bibelselskabet opfylder dette formål gennem fire driftsområder:

  • Forlagsvirksomhed med afsætning gennem boghandlere og direkte salg til større institutioner, kirker og skoler samt andre forlag i ind- og udland.
  • Boghandel med forhandling af egne udgivelser samt anden relevant litteratur hovedsageligt via internettet. 
  • Indsamlingsvirksomhed med kontakt til medlemmer og bidragsydere over hele landet.
  • Bibeloplysning med alt fra offentlige aktiviteter til udvikling af nyt digitalt materiale understøttet af frivillige i Bibelselskabets 10 stiftsudvalg.

Man kan støtte Det Danske Bibelselskab og dets samlede aktivitet på forskellig vis, bl.a. gennem medlemskab, arv og gavebreve. Den årlige nytårskollekt i de danske kirker tilfalder for de fleste kirkers vedkommende bibelarbejdet gennem Det Danske Bibelselskab.

Gaver givet specifikt til det internationale bibelarbejde vil blive brugt internationalt. Hvis du ønsker mere information, kan du se vores seneste regnskaber her eller kontakte Bibelselskabet på telefon 33 12 78 35.

Maria fra Magdala

En graphic novel om Jesus og hans tid
Maria fra Magdala
279,95

Forfatter: Kristian Leth
Illustrator: Peter Snejbjerg
Sidetal: 112 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-271-1
Mål: 19 x 26 cm.