Økonomi Bibelselskabet

Økonomi

Bibelselskabet er en almennyttig institution med erhvervsaktiviteter inden for forlagsvirksomhed og internethandel. Derudover samler vi penge ind til bibelarbejdet i udlandet.

Bibelselskabet er en almennyttig, kirkelig institution, der har til formål at udgive, oversætte og udbrede Bibelen og bibelske materialer samt støtte det internationale bibelarbejde fortrinsvis gennem De Forenede Bibelselskabet (UBS).

Bibelselskabet opfylder dette formål gennem fire driftsområder:

  • Forlagsvirksomhed med afsætning gennem boghandlere og direkte salg til større institutioner, kirker og skoler samt andre forlag i ind- og udland.
  • Boghandel med forhandling af egne udgivelser samt anden relevant litteratur hovedsageligt via internettet. 
  • Indsamlingsvirksomhed med kontakt til medlemmer og bidragsydere over hele landet.
  • Bibeloplysning med alt fra offentlige aktiviteter til udvikling af nyt digitalt materiale understøttet af frivillige i Bibelselskabets 10 stiftsudvalg.

Man kan støtte Det Danske Bibelselskab og dets samlede aktivitet på forskellig vis, bl.a. gennem medlemskab, arv og gavebreve. Den årlige nytårskollekt i de danske kirker tilfalder for de fleste kirkers vedkommende bibelarbejdet gennem Det Danske Bibelselskab.

Gaver givet specifikt til det internationale bibelarbejde vil blive brugt internationalt. 

Hvis du ønsker mere information, kan du se vores seneste regnskaber her eller kontakte Bibelselskabet på telefon 33 12 78 35.

Bibelen 2020 + mulepose

Hele Danmarks nye bibel udkommer den 20. marts 2020. Bestil senest 13. marts og få en mulepose med i købet
Bibelen 2020 + mulepose
399,95

Udkommer 20/3 2020. Forudbestil allerede nu.

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-990-0