Tobias og Trine: Tre nye

28.09.2022 Pressemeddelelse

Populær børnebogsserie udvider

Nu udvider serien om Tobias og Trine med tre nye bøger. Dermed tæller den populære serie nu hele ni minibøger om højtiderne og kristent kernegods

Serien om tvillingerne Tobias og Trine er minibøger om tilværelsens store spørgsmål. I fortællingens form formidler de årets højtider og kristent kernegods i et ligefremt sprog, der kan forstås af børn. Bøgerne er skrevet af journalist og forfatter Malene Fenger-Grøndahl, der har beskæftiget sig med tros- og kirkestof gennem mange år. Den garvede børnebogsillustrator Jesper Tom-Petersen står bag tegningerne.

TOBIAS & TRINE-bøgerne henvender sig til børn fra 2-7 år. De er velegnede til oplæsning i familien og oplagte som den gode gave til børn, der er med i kirken.

Herunder kan du læse mere om de tre nye bøger:

Tobias og Trine tænder adventskransen

Tobias og Trine tænder adventskransen

OM BOGENS HANDLING: Selvom far bakser med julekassen, er det ikke jul helt endnu, siger mor. Tvillingerne Tobias og Trine kan næsten ikke vente, men det hjælper lidt, at de i dag kan tænde det første lys i adventskransen – både derhjemme og i kirken.

Bestil bogen her
 

Tobias og Trine lærer fadervor af oldefar

Tobias og Trine lærer fadervor af oldefar

OM BOGENS HANDLING: Oldefar er meget gammel, og han husker ikke så godt. Men tvillingerne Tobias og Trine synes alligevel, det er hyggeligt at besøge ham. De drikker sodavand og får et kram – og så lærer de at bede en bøn, som er god at kunne. Den er lidt svær, men alle kan bede fadervor, siger oldefar.

Bestil bogen her
 

Tobias og Trine finder brød og fisk i kirken

Tobias og Trine finder brød og fisk i kirken

OM BOGENS HANDLING: Trine håber, at der er slik i præstens kuffert, og er det ikke fiskefrikadeller, Tobias kan dufte? Til børnegudstjenesten fortæller præsten en historie fra Bibelen, der sætter gang i en skattejagt. Den handler om en dreng og hans lille madpakke. Bare tvillingerne også selv når at få mad.

Bestil bogen her
 

Seriens andre bøger

Tobias & Trine tænder adventskransen

Essentielle emner ud fra et kristent perspektiv for de 2-7 årige
Tobias og Trine tænder adventskransen
24,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Illustrator: Jesper Tom-Petersen
Sidetal: 24 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-257-5
Mål: 10 x 11 cm.