Børnebibelen

Johannes Møllehaves elskede børnebibel med nye illustrationer

Børnebibelen er en klassiker! Med forrygende fortælleglæde gengiver Johannes Møllehave vores kulturs store grundfortællinger. Hele 46 af Bibelens vigtigste beretninger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente får liv og fylde i et letforståeligt sprog, hvor alle kan være med. Hvert kapitel slutter med et rim, der opsummerer historien. 

For rigtig mange børn og voksne er Børnebibelen ”deres” bibel. Nu er den populære bog genudgivet med nye illustrationer af Charlotte Pardi. Nye generationer har derfor nu mulighed for at lære teksten at kende med hendes moderne og kærlige illustrationer.    

I anledning af Johannes Møllehaves 80 års fødselsdag i 2017 har Børnebibelen fået nye illustrationer af Charlotte Pardi. 

279,95

Forfatter: Johannes Møllehave
Illustrator: Charlotte Pardi
Sidetal: 282 sider.
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-841-5
Mål: 23,5 x 27 cm

Johannes Møllehave (f. 1937) er kendt af langt de fleste danskere, som både alsidig forfatter, levende foredragsholder og ikke mindst som en stor formidler af bibel og kristendom i gennem mere end et halvt århundrede. Møllehave er uddannet teolog og hans omfattende forfatterskab spænder fra børnebøger og revyviser til romaner, oversættelser og klummer. Han har gennem tiden blandt andet modtaget Rosenkjærprisen, De Gyldne Laurbær og Modersmålprisen. 

Charlotte Pardi (f. 1971) er en dansk prisbelønnet illustrator med et væld af børnebogsillustrationer i bagagen. Hun er desuden fast tegner for Weekendavisen. Hendes streg er humoristisk, indsigtsfuld og livlig.

Anmeldelse
Anna Karlskov Skyggebjerg, Weekendavisen:

"Møllehave [serverer] først den bibelske prosafortælling relativt neutralt for derefter at formidle samme stof med appel til følelserne. Det giver en indholdsmæssig redundans, som hjælper barnet med at huske og bearbejde fortællingerne, og det betyder variation i (op)læsningen. En af Møllehaves absolutte forcer er anvendelsen af den strofisk rimede form, der hos ham virker så ukunstlet ... Den nye illustrator af Børnebibelen, Charlotte Pardi, har fået et større format og flere sider til sin rådighed, og hendes tegninger er umiddelbart forfriskende og tilfører teksten nyt liv ... Charlotte Pardi har fokus på kernesituationen i hver enklet fortælling, og hun giver personerne liv gennem ansigtsudtryk og bevægelse"

Mængderabat: Køb mindst 10 eksemplarer og få 10 %