Historien om Job

Jobs Bog tegnet og fortalt af Peter Madsen

Jobs Bog regnes for et af verdenslitteraturens hovedværker. Gennem tiderne har bogen om lidelsens problem anfægtet og inspireret teologer, filosoffer og kunstnere. Fortællingen om Jobs prøvelser rejser en række essentielle spørgsmål: Hvorfor er der ondskab i verden? Hvorfor lader Gud mennesker lide? Er ulykke Guds straf? I Peter Madsens genfortælling synliggøres historiens indre dramatik og billedrige poesi. Bogen er også velegnet til undervisningsbrug i folkeskolen og konfirmandundervisningen. 

259,95

Forfatter: Peter Madsen
Sidetal: 104 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-413-4
Udgave: 6. oplag

Anmeldelse

Knud Helge Lysholm Larsen, Folkeskolen:"Bogen henvender sig til unge og voksne og vil uden tvivl være en fængende oplevelse, som huskes, både på grund af selve historien og på grund af den særlige stil, tegneren og forfatteren har formet bogen i."Om Peter Madsen

Peter Madsen, født 1958, er både tegner og forfatter. Han har, siden udgivelsen af Menneskesønnen i 1995, markeret sig som en fremragende formidler af de bibelske fortællinger. Han har også tegnet og forfattet Rejsen til Jerusalem og tegnet Signes Jul med tekst af Johannes Møllehave. Peter Madsen er også kendt for bl.a. tegneserierne om Valhalla og Troldeliv-serien.