E-bog: Himmelhelten

En spændingsroman om tro, håb og kærlighed. Kan læses på: Computer, smartphone (iPhone og Android), tablet (iPad og Android) og de fleste e-bogslæsere.

Klik her for at købe e-bogen

Himmelhelten er lige dele bibelfortælling og roman, lige dele kulturhistorie og krimi, lige dele kærlighedsgyser og opstandelsesthriller, kort sagt lige dele underholdning og oplysning. Efter en familietragedie rejser 14-årige Sara rundt sammen med Jesus. Han gør et overvældende indtryk på hende. Samtidig drives Sara af et stærkt ønske om at finde sin far og at myrde den romerske officer, som slog hendes mor og bror ihjel. På rejsen kommer hun ud for en lang række dramatiske oplevelser og møder blandt andre joviale og hjælpsomme Judas, søde, rødhårede Miriam og tænksomme Gabriel, som Sara efterhånden udvikler varme følelser for. Efter at have været vidne til Jesus' liv skriver hun en beretning. Den gemmer hun til eftertiden under titlen: Saras evangelium. 

179,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Synne Garff
Illustrator: Peter Madsen
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-692-3
Udgave: E-bog

Bogens forfatter, Synne Garff, har i 2011 modtaget Bibelselskabets Pris. Hun har i sit arbejde især fokuseret på at gøre Bibelen nærværende for børn og unge. Læs mere om Synne Garff.Bogen indeholder 15 farveillustrationer af Peter Madsen. 

Om Synne Garff

Forfatter Synne Garff har blandt andet skrevet den anmelderroste krimiserie Græskarbanden, samtalebogen Bibelen har ordet med Johannes Møllehave, fortællingen Påskerejsen fra Den store påskebog og den prisbelønnede bestseller De mindstes Bibel.Om Peter Madsen

Illustrator Peter Madsen er bl.a. kendt for tegneserierne om Valhalla samt bibelfortællingerne MenneskesønnenHistorien om Job og Rejsen til Jerusalem.

Vejledning

Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse. 

Anmeldelser

Birgitte Stoklund Larsen, Kristeligt Dagblad:

""Himmelhelten er spændende. Munter og humoristisk, hvor det passer sig, og sanselig i beskrivelsen af både kvinder og kujoner, har et drys af teenagerkærlighed- og selvfølgelig en lykkelig slutning, som også rammer Sara lige i maven... Her er sans for både kristendom og spænding og en dygtig fortæller til at holde hus med det hele. Så altså, godt gået!""

Sognepræst Lars Petersen, Kirken i København:

""Set i lyset af den næsten umulige opgave at formidle en tekst med så mange fortolkningsmuligheder og så lang og tung en virkningshistorie, er bogen særdeles vellykket... det gør historien fængende, at den er krydret med "orientalske" sanseoplevelser.""

Finn Feilan, Præsteforeningens Blad:

""Synne Garff fortæller levende og nærværende ... Det fungerer rigtig godt at væve NT [Det Nye Testamente, red.] og GT [Det Gamle Testamente, red.] sammen på denne måde, så romanens personer i den nytestamentlige verden bruger GT som forståelsesramme for deres liv ... Peter Madsens illustrationer er som sædvanligt uovertrufne ... Et par eksemplarer af Himmelhelten kunne fint blandes med Menneskesønnen og Mangamessias til frilæsning for læselystne konfirmander.""

Sognepræst Agnes Haugaard, Kirken Underviser:

""Bibelhenvisninger og fortællingerne har forfatteren fuldstændig styr på; de er brugt tæt op af deres oprindelse og mesterligt anbragt i hele fortællingen. Der finder intet misbrug sted, og alle de centrale hændelser er anbragt præcist i den spændende historie. Forfatteren kan det med den opbyggelige fortælling, og hendes fortællemåde er genial... Det er en oplagt bog, ikke kun til unge, men kristendomsundervisning på en sjov og fortællende måde, der virkelig fænger.""

Bibliotekar Gunhild Lindstrøm, Aslan:

""Kan man skrive en spændingsroman for børn og unge om Jesus? Synne Garff kan – Himmelhelten er levende og vedkommende... Når man har læst Himmelhelten, har man både fået en god og spændende historie og lært mange væsentlige fortællinger fra Bibelen at kende." "

Joakim Østergaard 10 år, Roskilde Stifts hjemmeside:

"“… en fornøjelse… Det er sådan en bog, hvor man hele tiden har lyst til at læse videre, for hvad sker der nu?... jeg vil anbefale den til alle, der interesserer sig for Bibelen eller gerne vil vide noget mere om den.""

Dorte Østergaard Christensen, Økumenisk Ungdom:

""Synne Garff har med Himmelhelten skrevet en fængslende fortælling for store børn og teenagere. Anbefales som en tour de force gennem Det ny Testamente, på spændingsromanens præmisser ... Bibelske fortællinger i et moderne sprog ... Tilbage sidder jeg med tanken: Denne bog må jeg læse højt for mine konfirmander""

Nønne Lønne Votborg, KvindeGuiden:

""Voldsom, vild og vovet bibelkrimi om Jesus tager kegler! ... en yderst vellykket roman, der går over stok og sten så støvet hvirvler rundt. De bibelske fortællinger bliver lyslevende takket være en flot fortælling, og få men fængslende billeder.""

Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen:

""Himmelhelten henvender sig til teenagere, men er også læseværdig for andre... jeg kan anbefale den på det varmeste... Makkerparret Synne Garff og Peter Madsen har med Himmelhelten lavet en rigtig sællert.""