Udsatte i Danmark. Foto: Ev /Unsplash
Du støtter mere, end du tror! Når du eksempelvis hjælper hjemløse, støtter du også andre særlige grupper i Danmark. Foto: Ev /Unsplash

03.02.2020 Bibelselskabet

Giv Bibelen 2020 til særlige grupper i Danmark

Vær med til at give Bibelen 2020 videre til patienter, hjemløse, fængslede, prostituerede, udsendte soldater og Frelsens Hærs julehjælpsmodtagere.

Efterspørgslen på Bibelen er betydelig i Danmark. De senere år har vi uddelt mange tusinde bibler igennem Frelsens Hær, hospitals-, fængsels- og feltpræster samt mindre organisationer, der arbejder med flygtninge, migranter og prostituerede. Ikke mindst til jul.

Det vil vi gerne blive ved med. Vil du hjælpe os med at uddele Bibelen 2020 til særlige grupper i Danmark?

Læs mere om bibelarbejdet i Danmark

Hjælp særlige grupper i Danmark

Soldat, Det Nye Testamente. Foto: Shutterstock.

Soldater

Bibelen er et uvurderligt redskab i sjælesørgeriske samtaler med soldater. Omkring hver andet rekrut tager imod et felttestamente. 

I hospitalets kapel kan patienter komme forbi og tale med præsten, deltage i en gudstjeneste eller blot sidde i stilhed og få ro i sindet. Foto: Les Kaner

Patienter

Mange hospitaler efterspørger bibler til patienter ramt af alvorlig sygdom og pårørende, der står overfor nogle af de sværeste tidspunkter i livet.

Tatovering fik ung mand lavet da han blev fængslet: "Jeg ønsker at Gud skal beskytte mig,". Foto: Dag Smemo / UBS

Fængslede

Indsatte i Danmarks fængsler efterspørger Bibelen. De spejler deres liv i teksterne. Og det sker, at mødet med Bibelen bliver et vendepunkt.

Frelsens Hær uddeling. Foto: Rune Hansen

Julehjælpsmodtagere

I 2018 var der cirka 1400 familier, der takkede ja til en af de særlige gaver, som kan åbnes igen og igen. For mange var det deres første bibel.

Joy fra Nigeria har i mange år været offer for menneskehandel og tvangsprostitution: ”Med hjælp fra Gud kunne jeg bekæmpe voodooen. Jeg søger lyset, og der hjælper min tro mig.” Foto: Inge Haandsbæk Jensen

Prostituerede

Bibelen kan give prostituerede tro og tillid til, at de er Guds børn og har ret til at bestemme over deres eget liv og blive befriet for skyld og skam.

Glade hjemløse: "Det er en kærligheds-erklæring, det I gør!". Foto: Bibelselskabet.

Hjemløse

Bibelen har hjulpet bl.a. Erik Rasmussen med at overleve det hårde liv som hjemløs. Nu bruger han den til at skabe en fremtid.

Du støtter mere, end du tror! Når du eksempelvis hjælper udsendte soldater fra Danmark, støtter du også andre særlige grupper i Danmark. Vi uddeler bibler til både store og små på alverdens sprog.

På forhånd tak for din hjælp!

MOBILE PAY:

Mobile Pay-nummer: 62 903

Mærke: 'Giv en bibel'

BANKOVERFØRSEL:

Reg.nr.: 3001

Kontonr.: 900 04 88

Mærke: 'Giv en bibel'

Støt bibeluddeling i dag