Signe - en fortælling om jul, påske og pinse

05.10.2022 Pressemeddelelse

Ny bog samler Peter Madsens fortællinger om jul, påske og pinse

Nu samles tre af Peter Madsens bøger i én stor bog om jul, påske og pinse. Alle tre højtider opleves af pigen Signe, som vokser i alder gennem fortællingerne

SIGNE er en fuldt illustreret fortælling i tre dele om en piges oplevelse af de store kristne højtider, jul, påske og pinse. Den er skabt over en årrække af den prisbelønnede tegner og forfatter Peter Madsen – og udkommer nu for første gang samlet i ét bind. Bogen er velegnet til både højtlæsning og læs-selv. En oplagt gavebog, der kan vokse med barnet fra børneårene og op i teenageårene, idet man som læser følger Signe fra barn til ung voksen:

”Hedder det advent, fordi man bare skal vente hele tiden?” spørger Signe utålmodigt sin bedstemor. ”Nej,” svarer bedstemor, ”det betyder, at man glæder sig til noget, der skal komme” – og så fortæller hun historien fra Bibelen om den første JUL.

Nogle år efter får Signe en stor gave, en påskerejse, af sin onkel Theo. Sammen flyver de til Jerusalem, hvor de møder de tre store religioner, jødedom, kristendom og islam. I Jerusalem hører Signe den dramatiske historie om Jesus og om PÅSKEN.

Da Signe flere år senere bliver uvenner med sin bedste veninde og må tage alene til bedstemors sommerhus for at læse til eksamen, krydser drøm og virkelighed hinanden. Det bliver en fortælling om PINSEN og Helligånden og om at turde række ud efter fællesskab. Bøgerne i trilogien er tidligere udgivet hver for sig som Signes jul (2003), Rejsen til Jerusalem (2008) og Vingeslag (2018).

Signe

En fortælling om jul, påske og pinse
Signe
299,95

Forfatter: Peter Madsen
Illustrator: Peter Madsen
Sidetal: 240
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-267-4
Mål: 19,5 x 23 cm