Bibelen online

Paulus' Andet Brev til Korintherne Kapitel 13

Sidste formaninger inden det kommende besøg

Det er nu tredje gang, jeg kommer til jer! »På to eller tre vidners udsagn skal enhver sag afgøres.« Jeg har tidligere sagt og siger på forhånd – som anden gang til stede og nu fraværende – til dem, der før har syndet, og til alle de andre, at jeg ikke vil vise skånsel, når jeg kommer. I kræver jo en prøve på, at Kristus taler igennem mig. Han er ikke magtesløs over for jer, men er stærk i jer. For han blev korsfæstet i magtesløshed, men han lever ved Guds magt, og vi er magtesløse i ham, men for jer skal vi leve sammen med ham ved Guds magt.

Ransag jer selv, om I er i troen! Prøv jer selv! Ved I ikke, at Jesus Kristus er i jer? Ellers står I ikke jeres prøve. Jeg håber, I vil forstå, at vi står vores prøve. Vi beder til Gud om, at I ikke vil gøre noget ondt, ikke for at det skal vise sig, at vi står vores prøve, men for at I skal gøre det gode; så må det gerne se ud, som om vi ikke stod vores prøve. Vi formår ikke noget imod sandheden, men kun for den. Vi glæder os, når vi er magtesløse, og I er stærke. Vi beder også om, at alt må komme i den rette stand hos jer. Derfor skriver jeg dette, mens jeg er fraværende, for at jeg, når jeg kommer, ikke skal være nødt til at vise strenghed med den myndighed, jeg har fået fra Herren, til at bygge op og ikke til at bryde ned.

Hilsner og velsignelse

I øvrigt, brødre, glæd jer! Bring alt i den rette stand, tag imod formaning, vær enige, hold fred! Og kærlighedens og fredens Gud vil være med jer. Hils hinanden med helligt kys! Hilsen fra alle de hellige.

Herren Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle!

Note:

Det er nu tredje gang, jeg kommer til jer: Anden mulig oversættelse: Denne tredje gang kommer jeg til jer.

Krydshenvisning:

2 Kor 12,14

5 Mos 19,15

Krydshenvisning:

Matt 10,20

Krydshenvisning:

1 Pet 3,18

Åb 1,18

Krydshenvisning:

1 Kor 11,28

Rom 8,9-10

Kol 1,27

Krydshenvisning:

1 Kor 4,21

2 Kor 10,8 10,11

Krydshenvisning:

Fil 4,4

Rom 15,33

Krydshenvisning:

Rom 16,16

Drengen der ville tælle stjernerne

Og mange flere af de allerbedste historier fra Det Gamle Testamente
Drengen der ville tælle stjernerne
299,95

Forfatter: Louise Langhoff Koch
Illustrator: Birgitte Ahlmann
Sidetal: 160 sider
Indbinding: Indbundet m. lærredsryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-317-6
Mål: 20,5 x 26 cm
Andet: Med læsebånd