Bibelkollektion

Forlag og bibelfremme

Bibelselskabets forlag udgiver den autoriserede danske og grønlandske oversættelse af Bibelen. Vi sørger for, at Bibelen altid kan fås i flere forskellige udgaver og formater; for eksempel paperback-udgaven til konfirmander, den eksklusive læderindbundne eller den illustrerede udgave med moderne kunst. Forlaget har også en række udgivelser, som kan være med til at ”lukke Bibelen op”: For den enkelte til personlig fordybelse; for den som gerne vil læse den gode historie eller for den som professionelt skal videreformidle de bibelske tekster i en undervisningssituation, hvad enten det er blandt konfirmander, i anden kirkelig undervisning eller i skolen.Derudover udvikler vi hele tiden nye produkter til børnefamilier, studerende og andre interesserede i form af alt fra tegneserier og computerspil til studiematerialer og bibellæseplaner. Bibelselskabet varetager forlagsvirksomheden for Det Kgl. Vajsenhus. Vajsenhuset udgiver Den Danske Salmebog og materialer til undervisning og oplysning om salmerne. I 2007 udviklede Det Kgl. Vajsenhus i samarbejde med Kirkeministeriet en hjemmeside, hvor man kan finde salmebogens salmer, høre melodierne samt læse om forfattere og komponister.Det er Bibelselskabets ambition, at alle udgivelser skal være af høj kvalitet både hvad angår det faglige indhold, den grafiske tilrettelæggelse og det gode boghåndværk.

Bibelselskabet tager ansvar for klimaet

Bibelselskabet har, som alle andre, et ansvar for at tage hensyn til miljøet og passe på klimaet. Papiret i bøgerne fra vores forlag er derfor produceret på fabrikker, der har fokus på, at miljøet og klimaet beskyttes. Det gælder fx Bible Page, Prima Page, Arctic paper, Munken paper – altså både det fine, tynde bibelpapir og det mere almindelige papir i vores øvrige bøger. Fabrikkerne, som producerer papiret, er FSC-godkendte. Det betyder, at det træ, de bruger til at producere papiret, kommer fra bæredygtigt skovbrug, som overholder miljømæssige, sociale og økonomiske standarder.

Der findes ikke trykkerier i Danmark, der kan trykke på det tynde bibelpapir, og stort set alle vores bibler trykkes derfor i Holland, hos Royal Jongbloed, som ud over at leve op til alle EU-regler er et FSC-certificeret trykkeri.

Langt hovedparten af vores bøger trykkes i Danmark eller i Europa, hvorved transporten af bøgerne minimeres til gavn for miljøet. Trykkerier i EU er desuden underlagt skrappe miljøregler.

For Bibelen 2020 har vi endvidere besluttet at kompensere for CO2-aftrykket for produktionen ved at donere en krone pr. bog vi sælger til et træplantningsprojekt i Zambia.

Bibelselskabet vurderer løbende, hvordan miljøbelastningen af vores arbejde kan mindskes.

Bibelfremme – nye veje ind i de bibelske tekster

Bibelselskabet arbejder også med at fremme bibelkundskab og bibellæsning i Danmark. Det gør vi gennem foredrag, udstillinger og andre aktiviteter.

Har du brug for hjælp og rådgivning til, hvordan du kan undervise i Bibelen og dens verden, kan du kontakte Bibelselskabet på bibelselskabet@bibelselskabet.dk eller på telefon 33 12 78 35.

Drengen der ville tælle stjernerne

Og mange flere af de allerbedste historier fra Det Gamle Testamente
Drengen der ville tælle stjernerne
299,95

Forfatter: Louise Langhoff Koch
Illustrator: Birgitte Ahlmann
Sidetal: 160 sider
Indbinding: Indbundet m. lærredsryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-317-6
Mål: 20,5 x 26 cm
Andet: Med læsebånd