Bibelkollektion

Forlag og bibelfremme

Bibelselskabets forlag udgiver den autoriserede danske og grønlandske oversættelse af Bibelen. 

Vi sørger for, at Bibelen altid kan fås i flere forskellige udgaver og formater; for eksempel paperback-udgaven til konfirmander, den eksklusive læderindbundne eller den illustrerede udgave med moderne kunst. 

Forlaget har også en række udgivelser, som kan være med til at ”lukke Bibelen op”: For den enkelte til personlig fordybelse; for den som gerne vil læse den gode historie eller for den som professionelt skal videreformidle de bibelske tekster i en undervisningssituation, hvad enten det er blandt konfirmander, i anden kirkelig undervisning eller i skolen.

Derudover udvikler vi hele tiden nye produkter til børnefamilier, studerende og andre interesserede i form af alt fra tegneserier og computerspil til studiematerialer og bibellæseplaner. 

Bibelselskabet varetager forlagsvirksomheden for Det Kgl. Vajsenhus. Vajsenhuset udgiver Den Danske Salmebog og materialer til undervisning og oplysning om salmerne. I 2007 udviklede Det Kgl. Vajsenhus i samarbejde med Kirkeministeriet en hjemmeside, hvor man kan finde salmebogens salmer, høre melodierne samt læse om forfattere og komponister.

Det er Bibelselskabets ambition, at alle udgivelser skal være af høj kvalitet både hvad angår det faglige indhold, den grafiske tilrettelæggelse og det gode boghåndværk.

Bibelfremme – nye veje og metoder ind i de bibelske tekster

Bibelselskabet arbejder også med at fremme bibelkundskab og bibellæsning i Danmark. Det gør vi gennem foredrag, udstillinger og andre aktiviteter.

Har du brug for hjælp og rådgivning til, hvordan du kan undervise i Bibelen og dens verden, kan du kontakte Bibelselskabet på bibelselskabet@bibelselskabet.dk eller på telefon 33 12 78 35.